Konstruktionsdesign

Adaptive Læringsrum

Pasold Foged Architects, Christensen & Co Architects, Villum Fonden

Adaptive Læringsrum

Ydelser
Konstruktionsdesign, beregningsmodel, statsik analyse, projektering, trækonstruktioner
Samarbejdspartnere
Pasold Foged Architects, Christensen & Co Architects, Villum Fonden
Kunde
Pasold Foged Architects, Christensen & Co Architects, Villum Fonden
Sammen med Pasold Foged Architects og Christensen & Co Architects undersøgte vi forholdene vedrørende tilpasningsevne i vores eksisterende skolemiljøer. Dette projekt udforsker nye, legende oplevelser med lys og refleksioner, nem adgang til afskærmede udendørs områder og mere frisk luft i løbet af dagen. Selvholdende træramme konstruktion var en interessant designproces.

Adaptive Læringsrum-projektet er tænkt som en udvidelse af midlertidlig pavillionbyggeri, et projektforslag til enhver skolebygning af lignende konstruktion som kan anvendes til udendørsundervisning og lignende aktiviteter. En vigtig del af projektprocessen var opførelsen af en demonstrations-trækonstruktion i 1:1-skala, der fungerede som en design-tester og blev brugt til at undersøge forskellige konstruktionsløsninger.

Demonstartor - konstruktion

Projektet er tænkt som en udvidelse af den eksisterende skolebygning, og konstruktionen er udført i træ. Den er delvist forankret til facaden på den eksisterende skolebygning, men uden statisk forbindelse til selve den eksisterende struktur. Den nye facade er designet med en variation af lukkede og åbningsbare paneler, som kan justere lys og klima. Panelerne består af trærammer, beklædt med transparente sinusplader i plastik og aluminiumspaneler. Konstruktionen er baseret på enkle bjælke- og søjlesystemer i forskellige niveauer i forhold til den eksisterende struktur.


No items found.

Andre projekter